Kom med och utveckla vår arbetsplats!

Oasen boende- och vårdcenter är ett åldringshem med plats för 67 boenden fördelade på fyra avdelningar. Hos oss arbetar idag ca 70 personer av vilka de flesta tillhör vårdpersonalen. Både sjukskötare och närvårdare hör till personalen.
Boendet är beläget i Prestgårdenby invid Jomala kyrka i Jomala kommun. Oasen boende- och vårdcenter ingår i kommunalförbundet De Gamlas Hem (Dgh). Dess högsta beslutande organ är förbundsfullmäktige med en ledamot från var och en av de 13 ägarkommunerna. Förbundsstyrelsen har det operativa ansvaret för verksamheten. 

Lediga jobb, närvårdare
Annons över lediga närvårdarbefattningar

Vi söker kontinuerligt inhoppare så som:

  • Närvårdare
  • Sjukskötare 

Organisationen

Tillsammans med bland annat läkare, sjuksköterskor, närvårdare, anstaltsbiträden, kökspersonal, kontorspersonal bildar vi en organisation som strävar efter en initiativrik och kunskapsinriktad verksamhet. 
Läs vårt personalpolitiska program här


Bo på Åland 

Åland kan erbjuda ett stort utbud av program och aktiviter, särskilt sommartid. Exempel på olika evenemang är Rockoff Festival, Ålands Sjödagar, Alandia Jazz festival, olika marknader och mycket annat.  I aktivitetskalendern ryms allt från golf och fiske till simning, ridning, gym och skridskoåkning.


Bostad 

Har du jobb men ingenstans att bo? På Oasen finns 4 mindre möblerade hyresrum som passar bra för boende en kortare tid.


Välkommen att lämna in din ansökan!