Lediga jobb

Kom med och utveckla vår arbetsplats!

Oasen boende- och vårdcenter är ett åldringshem med plats för 67 boenden fördelade på fyra avdelningar. Hos oss arbetar idag ca 70 personer av vilka de flesta tillhör vårdpersonalen. 
Boendet är beläget i Prestgårdenby invid Jomala kyrka i Jomala kommun. Oasen boende- och vårdcenter är ett kommunalförbundet som ägs av 13 medlemskommuner . Dess högsta beslutande organ är förbundsfullmäktige med en ledamot från var och en av de 13 ägarkommunerna. Förbundsstyrelsen har det operativa ansvaret för verksamheten. 

Organisationen

Tillsammans med bland annat läkare, sjuksköterskor, närvårdare, anstaltsbiträden, kökspersonal, kontorspersonal bildar vi en organisation som strävar efter en initiativrik och kunskapsinriktad verksamhet.  

Lediganslagna befattningar

Till Mattas demens söker vi nu

En tillsvidare befattningar som ordinarie närvårdare i arbetsavtal 100%. natt. Periodarbete enligt AKTA.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av och/eller utbildning inom demens/ kognitiv funktionsnedsättning och vill utveckla denna vård tillsammans med oss. Vårt förhållningssätt bygger på en personcentrerad vård där vårdtagaren som individ är i fokus. På natten jobbar man till stor del självständigt, och man behöver kunna ta självständiga beslut även om sjukskötare finns i huset nattetid. Du som söker bör ha närvårdarexamen, och vara inskriven i Valvira.

Prövotid 3 månader. T-intyg lämnas före tillträde.

Tillträde tidigast 10.2.2020 eller enligt överenskommelse

Grundlön: 2488,65€/månad

 

Till Mattas rehab söker vi nu

En tillsvidare befattningar som ordinarie närvårdare i arbetsavtal 100%. natt. Periodarbete enligt AKTA.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av och/eller utbildning av äldres rehabilitering på institution. Vårt förhållningssätt bygger på en personcentrerad vård där vårdtagaren som individ är i fokus. På natten jobbar man till stor del självständigt, och man behöver kunna ta självständiga beslut även om sjukskötare finns i huset nattetid. Du som söker bör ha närvårdarexamen, och vara inskriven i Valvira.

Prövotid 3 månader. T-intyg lämnas före tillträde.

Tillträde tidigast 10.2.2020 eller enligt överenskommelse

Grundlön: 2488,65€/månad

 

Förfrågningar kring arbetets innehåll och arbetstidsscheman ger avdelningsskötare Pernilla Fellman på mail: pernilla.fellman@oasen.ax eller telefon 018-373 221. Ansökan med CV riktas till vik. överskötare Heidi Viktorsson på mail: heidi.viktorsson@oasen.ax senast 8.12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad 31.8.2017
Uppdaterad 25.11.2019