Lediga jobb

Kom med och utveckla vår arbetsplats!

Oasen boende- och vårdcenter är ett åldringshem med plats för 67 boenden fördelade på fyra avdelningar. Hos oss arbetar idag ca 70 personer av vilka de flesta tillhör vårdpersonalen. 
Boendet är beläget i Prestgårdenby invid Jomala kyrka i Jomala kommun. Oasen boende- och vårdcenter är ett kommunalförbundet som ägs av 13 medlemskommuner . Dess högsta beslutande organ är förbundsfullmäktige med en ledamot från var och en av de 13 ägarkommunerna. Förbundsstyrelsen har det operativa ansvaret för verksamheten. 

Organisationen

Tillsammans med bland annat läkare, sjuksköterskor, närvårdare, anstaltsbiträden, kökspersonal, kontorspersonal bildar vi en organisation som strävar efter en initiativrik och kunskapsinriktad verksamhet.  

 

En tillsvidare befattning som avdelningsskötare 100% i periodavtal enligt AKTA.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla en högkvalitativ vård på vår demens- och rehabiliteringsavdelning Mattas. Avdelningen är i ett uppbyggnadsskede eftersom den delades vid årsskiftet. Platsantalet är 22, fördelade på 13 demensplatser och 9 rehabiliteringsplatser.

Vi ser gärna att du är pedagogisk och kommunikativ i ditt ledarskap, att du kan se och uppmuntra personalens individuella styrkor för att ta tillvara den enskilda arbetstagarens kompetens. Att du är ärlig, kreativ och inspirerande. Vidare ser vi gärna att du har antingen erfarenhet av ledarskap på avdelning inom äldrevården och/eller utbildning inom ledarskap. Grundkompetenskrav är sjukskötare.

Före tillträde uppvisas T-intyg. Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48§ i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016)

Ansökan med CV samt namngivna referenser riktas till: info@oasen.ax, märk mailet "Avdelningsskötare" senast 13.5 kl.12.00

Närmare upplysningar ger vik Överskötare Heidi Viktorsson på tel. 018-373 260 eller mail: heidi.viktorsson@oasen.ax

 

2 stycken Närvårdare 100% natt i periodavtal enligt AKTA

Eftersom vi utökat demensvårdsplatserna behöver vi även utöka bemanningen nattetid. Vi söker nu 2 långtidsvikarier, närvårdare inskrivna i Valvira. Du som blir klar i vår kan också komma i fråga. Arbetet innebär att man nattetid har hand om antingen rehabsidan med 9 klienter eller demenssidan med 13 klienter.

Vi ser gärna att du kan börja jobba i början på juni. Arbetet varar till 31.12.2019 med möjlighet till förlängning. Ansökningarna vill vi ha senast 13.5.2019 kl.12

Ansökningarna riktas till info@oasen.ax, märk mailet ”Närvårdare natt”

 

Närvårdare 2 stycken på långtidsvikariat till avdelning Pellas

Närvårdare inhopp till samtliga avdelningar. Vi anställer dessa fortlöpande så skynda dig in med en ansökan!

Ta kontakt med vik. överskötare Heidi Viktorsson på tel. 018-373 260 eller heidi.viktorsson@oasen.ax

 

Publicerad 31.8.2017
Uppdaterad 24.4.2019