Lediga jobb

Kom med och utveckla vår arbetsplats!

Oasen boende- och vårdcenter är ett åldringshem med plats för 67 boenden fördelade på fyra avdelningar. Hos oss arbetar idag ca 70 personer av vilka de flesta tillhör vårdpersonalen. 
Boendet är beläget i Prestgårdenby invid Jomala kyrka i Jomala kommun. Oasen boende- och vårdcenter är ett kommunalförbundet som ägs av 13 medlemskommuner . Dess högsta beslutande organ är förbundsfullmäktige med en ledamot från var och en av de 13 ägarkommunerna. Förbundsstyrelsen har det operativa ansvaret för verksamheten. 

Organisationen

Tillsammans med bland annat läkare, sjuksköterskor, närvårdare, anstaltsbiträden, kökspersonal, kontorspersonal bildar vi en organisation som strävar efter en initiativrik och kunskapsinriktad verksamhet.  

Lediganslagna befattningar

Sjukskötare

Oasen boende- och vårdcenter söker sjukskötare som vill vara med och förverkliga en personcentrerad och evidensbaserad vård tillsammans med resten av teamet på Oasen. För mera information om Oasen, se vår hemsida på www.oasen.ax

Vi lediganslår nu en ordinarie befattning som sjukskötare 100 % på vår institutionsdel. Du jobbar i 2-skifte, cirka 7-8 kvällar på 4 veckor, varannan helg jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldreomsorg och/eller utbildning inom geriatri för att kunna vara med och utveckla vården som vi bedriver här.

Du bör vara legitimerad sjukskötare i Finland, inskriven i Valviras register. Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016)

Prövotid 3 månader. T-intyg lämnas före tillträde.

Tillträde enligt överenskommelse

Grundlön: 2992,46€/månad

 

Upplysningar ger vik. överskötare Heidi Viktorsson, heidi.viktorsson@oasen.ax, tel. 018-373 260 och ansökan med CV skall vara oss tillhanda senast 28.8.2019 kl.16 på info@oasen.ax.

 

Till Mattas demensavdelning:

2 st tillsvidare befattningar som ordinarie närvårdare i arbetsavtal 100%. Periodarbete enligt AKTA. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av eller utbildning inom demens eller kognitiv funktionsnedsättning och vill utveckla denna vård tillsammans med oss. Vi jobbar i team men man behöver självständigt kunna ta ansvar, och vården man ger skall bygga på ett personcentrerat förhållningssätt. Du bör ha närvårdarexamen, och vara inskriven i Valvira. Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016)

Prövotid 3 månader. T-intyg lämnas före tillträde.

Tillträde tidigast 31.8 eller enligt överenskommelse

Grundlön: 2450,06€/månad

Upplysningar ger vik. överskötare Heidi Viktorsson, tfn 018-373 260 och ansökan med CV skall vara oss tillhanda senast 26.8.2019 kl.16 på heidi.viktorsson@oasen.ax. De som redan sökt tjänsterna står kvar som sökande.

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad 31.8.2017
Uppdaterad 14.8.2019