Lediga jobb

Kom med och utveckla vår arbetsplats!

Oasen boende- och vårdcenter är ett åldringshem med plats för 67 boenden fördelade på fyra avdelningar. Hos oss arbetar idag ca 70 personer av vilka de flesta tillhör vårdpersonalen. 
Boendet är beläget i Prestgårdenby invid Jomala kyrka i Jomala kommun. Oasen boende- och vårdcenter är ett kommunalförbundet som ägs av 13 medlemskommuner . Dess högsta beslutande organ är förbundsfullmäktige med en ledamot från var och en av de 13 ägarkommunerna. Förbundsstyrelsen har det operativa ansvaret för verksamheten. 

Organisationen

Tillsammans med bland annat läkare, sjuksköterskor, närvårdare, anstaltsbiträden, kökspersonal, kontorspersonal bildar vi en organisation som strävar efter en initiativrik och kunskapsinriktad verksamhet.  

Lediganslagna befattningar

Vi söker nu till  ESB Liljan en närvårdare 100% i periodavtal 3-skifte enligt AKTA.

Vi söker dig som är färdigutbildad närvårdare, registrerad i Valvira. Du behöver vara en öppen och glad person, med en vilja att vårda äldre och ge dem en guldkant i vardagen med din närvaro. Bemötandet är mycket viktigt och det lägger vi stor vikt vid. Du behöver även inneha goda kunskaper om äldre och sjukvård för att kunna göra egna bedömningar då sjukskötare inte finns på plats hela tiden.

Före tillträde till tjänsten bör läkarintyg T samt vaccinationsintyg uppvisas. Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016)

Prövotid kan komma att tillämpas.

Grundlön: 2488,65€/mån

Eventuella praktiska frågor kring arbetsarrangemang och dyl. svarar avdelningsskötare Anette Jansson på, anette.jansson@oasen.ax eller telefon 018-373 242

Personligt brev/ansökan, CV inklusive referenser skickas till vik. överskötare Heidi Viktorsson, heidi.viktorsson@oasen.ax senast den 20.2.2020

 

 

Vi söker Vårdkoordinator!

Oasen boende- och vårdcenter är ett kommunalförbund. Verksamheten vid Oasen boende- och vårdcenter består i huvudsak av institutionsvård för de 13 medlemskommunernas äldre invånare, även om verksamheten under senare år har breddats. De boende på Oasen behöver i regel större insatser av sjukvård och omsorg än vad kommunernas serviceboenden har möjlighet att erbjuda. Utöver vård och omsorg erbjuds Oasens boende regelbundna möjligheter till kognitiv och fysisk träning. Det ordnas därutöver gemensamma trivselskapande aktiviteter och utevistelser. En av verksamhetens övergripande målsättningar är att svara mot medlemskommunernas behov av service inom vårdområden som medlemskommunerna inte tillgodoser på egen hand. Oasen boende- och vårdcenter bedriver sin verksamhet i tätt samarbete med medlemskommunerna och Ålands Hälso- och Sjukvård (ÅHS).

Arbetsuppgifter

Tjänsten som vårdkoordinator är nyinrättad och har bl.a. huvudsakliga ansvarsområden att utveckla insatser som ska stödja kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet. Följa upp, kartlägga och analysera förbättringsarbeten. Avvikelsehantering, patientsäkerhetsarbete t.ex. utbildande insatser, granska journaler. Kvalitetsgranska handledning som ges på Oasen samt introduktionen till nyanställda. Samarbeta med ÅHS, Landskapet, ägarkommunerna och vid behov bistå med kunskapsutveckling samt kvalitetsutveckling mot kommunerna. Omvärldsbevakning inom patientsäkerhetsområdet. Handha en överblick av platsläget och om rätt vårdtagare är på rätt vårdplats i samarbete med avdelningsskötarna.

Vi söker dig som sätter den boende i fokus, är ansvarstagande och trivs med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och utvecklingsintresserad samt strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet i verksamhetsområdet. Stora möjligheter finns att själv utforma arbetssätt och metoder inom ramen för uppdraget.

 

Kvalifikationer

Magisterexamen inom hälsovårdsområdet eller motsvarande erfarenhet, minst 60 sp inom utveckling-ledarskap, meriterande med vidareutbildning inom geriatri.

 

Är du den vi söker? Välkommen in med ansökan!

Arbetet inleds så snabbt som möjligt eller enligt överenskommelse. Prövotid kan komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag 14.2.2020  kl. 15.00.

Ansökningar jämte betyg och meritförteckning sändes till:

info@oasen.ax

eller :

Oasen boende- och vårdcenter

Godbyvägen 486, 22 150 Jomala

Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst? Tveka inte att kontakta förbundsdirektören, Arsim Zekaj tfn 040 152 44 55 eller arsim.zekaj@oasen.ax.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad 31.8.2017
Uppdaterad 31.1.2020