Välkommen på ett säkert besök till oss!

Vi ser gärna att ni följer följande rekommendationer så att ert besök ska bli så säkert som möjligt både för er och för oss.

- Endast symptomfria personer får komma på besök

- Följ våra instruktioner gällande handtvätt och skyddsutrustning

- Visir inomhus och om vi är i spridningsfasen munskydd, håll dig uppdaterad över vad som gäller gällande smittspridningen.

- Vi kan vara behjälpliga med handhygien och användning av skydd om det behövs.

- Man ska hålla ett säkerhetsavstånd på 2 meter till andra klienter och personal när det är möjligt.

- Rör dig så lite som möjligt i gemensamma utrymmen.

- Vid besök utomhus är användning av skyddsutrustning inte nödvändig, om alla är symptomfria.

- Besök kan begränsas bara med karantäns- eller isoleringsbeslut av smittskyddsläkare. Om någon klient är i karantän eller isolering gäller inte detta hela enheten.

Lediga jobb

Kom med och utveckla vår arbetsplats!

Oasen boende- och vårdcenter är ett åldringshem med plats för 67 boenden fördelade på fyra avdelningar. Hos oss arbetar idag ca 70 personer av vilka de flesta tillhör vårdpersonalen. 
Boendet är beläget i Prestgårdenby invid Jomala kyrka i Jomala kommun. Oasen boende- och vårdcenter är ett kommunalförbundet som ägs av 13 medlemskommuner . Dess högsta beslutande organ är förbundsfullmäktige med en ledamot från var och en av de 13 ägarkommunerna. Förbundsstyrelsen har det operativa ansvaret för verksamheten. 

Organisationen

Tillsammans med bland annat läkare, sjuksköterskor, närvårdare, anstaltsbiträden, kökspersonal, kontorspersonal bildar vi en organisation som strävar efter en initiativrik och kunskapsinriktad verksamhet.  

Lediganslagna befattningar

 

Oasen boende- och vårdcenter söker följande vikariat:

 

Närvårdare:

83,66% Mattas Demens

Tidsperiod: 11.1-30.9.2021

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av demensvård, är en bra teamspelare men som även kan arbeta självständigt. Att kunna bemöta vårdtagare och anhöriga med respekt och vänlighet lägger vi stor vikt vid, samt att vården du ger skall vara evidensbaserad och av god kvalitet. Kravet är att du har närvårdarexamen och är inskriven i Valvira.

Före tillträde bör vaccinationsintyg uppvisas eftersom vikariatet kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016)

Grundlön för heltid: 2 519,01€/mån + ev. tillägg

Ansökan med CV och referenser riktas till info@oasen.ax, märk mailet ”Ansökan” och specificera vilket vikariat du söker. Ansökan bör vara inne senast 7.12.2020

Närmare upplysningar ger avdelningsskötare Pernilla Fellman (mån-fre 8-15) tel 373221

 

Sjukskötare

Oasen boende- och vårdcenter söker sjukskötare som vill vara med och förverkliga en personcentrerad och kvalitativ vård tillsammans med resten av teamet på Oasen.

För mera information om Oasen, se vår hemsida www.oasen.ax

Vi lediganslår ett vikariat som sjukskötare 100 % på vår institutionsdel t om den  31.8.2021. Grundlönen är 3076,67 euro/månad. Du jobbar i 2-skifte, cirka 7-8 kvällar på 4 veckor samt varannan helg. Vi ser gärna att du har erfarenhet, ett genuint intresse för äldreomsorg och/eller utbildning inom geriatrik för att kunna vara med och utveckla vården som vi bedriver.

Du bör vara legitimerad sjukskötare i Finland, inskriven i Valviras register. Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016)

Tillträde enligt överenskommelse

Önskas närmare upplysningar vänligen kontakta Johanna Björkvall, johanna.bjorkvall@oasen.ax  eller på tel. 018-373234 (mån, tis, tors 9-14)

Ansökan med CV skall vara oss tillhanda senast den 4.12.2020 på info@oasen.ax.

 

 

Kommunalförbundet Oasen boende- och vårdcenter söker ordinarie fastighetsskötare

Vi söker en driven och engagerad fastighetsskötare för ett omväxlande arbete. Omfattningen på anställningen är 60% av heltid och innefattar bland annat in- och utvändig fastighetsskötsel, vaktmästeri och trädgårdsskötsel. Vi söker dig som är ansvarstagande och positiv med en hög servicekänsla.

Är du den vi söker? Välkommen in med ansökan!

Kvalifikationer

Lämplig gymnasieexamen eller annan för tjänsten lämplig utbildning.

B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Erfarenhet av fastighetsskötsel, trädgårdsarbete, byggsektorn och/eller El- och VVS-arbeten är meriterande.

Arbetet inleds enligt överenskommelse. Prövotid kan komma att tillämpas. Avtalsenlig lön.

Intervjuer kommer genomföras löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdagen är 18.12.2020 kl. 15.00.

Vi ser helst att ni sänder er ansökan elektroniskt till:

info@oasen.ax

Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst? Tveka inte att kontakta förbundsdirektören, Arsim Zekaj tfn 040 152 44 55 eller arsim.zekaj(a)oasen.ax.

                            

Publicerad 31.8.2017
Uppdaterad 4.12.2020