Information till besökare!

 

Detta gäller från och med 16.12.2020 

Vi rekommenderar att avstå från icke nödvändiga besök.

Besök bokas på förhand med personal på respektive avdelning för att säkerställa att man hinner instruera besökare och att det inte blir för många besökare per avdelning samtidigt. Detta gäller även för utomhusbesök.

Tillstånd till besök ges till 1-2 närstående per gång. Endast friska och symptomfria närstående får komma på besök. Har man vistats i ett riskland behöver man iaktta  karantän innan besök i enlighet med myndigheternas rekommendationer.

Man sköter sin handhygien, har på skyddsutrustning enligt anvisningar från personalen. Ta med eget munskydd, annars tilldelas du ett av personalen.

Kommer man på besök inomhus skall man inte i onödan röra sig i gemensamma utrymmen utan går direkt till vårdtagarens egna rum.  Man håller hela tiden 2 meters avstånd till vårdtagare och personal.

Om det på enheten uppdagas coronasmitta följer vi smittskyddsläkarens anvisningar och då kan ovanstående komma att ändras på kort varsel.

Med hopp om gott samarbete för att skydda alla våra vårdtagare!

Ledningen på Oasen

Köket

Vi har ett stort modernt kök där vi tillreder all mat som serveras i huset.

Varje dag serverar vi morgonmål, lunch, eftermiddagskaffe med bulle eller smörgås, middag samt kvällsmat. Måltiderna består av husmanskost som på alla sätt tillgodoser pensionärernas närings- och vitaminbehov.

Maten serveras i avdelningarnas egna matsalar, där alla har sina egna namngivna platser. Pensionärer som fyller år får önska sig sin favoritmaträtt på födelsedagen.

I husets stora matsal serveras speciella festmåltider, den används även som personalmatsal.

Kökets personal består av en kökschef och fem kockar. 

Mat- och kaffetider för våra pensionärer;
09.00 Morgonmål
12.00 Lunch, som är dagens huvudmåltid
14.30 Eftermiddagskaffe
16.30 Kvällsmål
18.30 Kvällskaffe/-te

Publicerad 18.10.2017
Uppdaterad 22.11.2017